25 mei 2012

Veertig dagen zonder geld.

Veel hadden we niet nodig om mee te doen

Graag presenteer ik u
 pizza met aubergines, ricotta, parmezaan en prosciutto
een receptje uit de Feeling van zo'n vijf jaar geleden.
(dit is een schatting)

 Nodig :
 pizzadeeg
aubergine
tijm
olijfolie
teentje knoflook
Italiaanse ham
geschaafde parmezaan
doosje ricottakaas

Snijd de aubergine in plakken.
Besprenkel ze met wat olijfolie en bestrooi ze met tijm en geperste knoflook.
Laat ze 20 min roosteren in de oven op 200°C.
Beleg de pizza's met plakjes aubergine, prosciutto en ricotta en bak ze gaar.
Snij ondertussen met de dunschiller schilfers van de blok parmezaan.
Bestrooi de pizza met de geschaafde parmezaan. 

En bel dan snel eens naar Photo-copy-ann voor een geslaagde foto !
Zo niet,
dan moet u het hiermee doen ...




 

5 opmerkingen:

  1. Foto's van eten maken, nee het is niet makkelijk!!
    Maar je gerechtje ziet er wel super uit ...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. de kwijl loopt hier van mijn klavier !

    BeantwoordenVerwijderen