19 december 2012

Kerstkaarten

Net als vorig jaar was ik er nu ook voorstander van dat de jongens zelf hun kerstkaartjes zouden maken voor hun klasgenootjes.  Graag een eenvoudig projectje, ze moesten er immers elk een 20-tal maken.

 We kochten blanco kaartjes en een sterrenpons.  De jongens kleefden allerlei tape op bakpapier, ponsten er op los, prutsten de sterretjes los en kleefden ze op het kaartje waar ze een snelle kerstboom op getekend hadden. 


Aangezien de jongste sinds een kleine maand verhuisde naar een nieuwe klas, ging het kaartje voor zijn juf in een "Zo geknipt" ritstasje.  Hij ziet het helemaal zitten om zijn "superjuf" hiermee te verrassen.  Hij heeft zelf al bedacht wat ze er allemaal zou kunnen in opbergen ... de beloningsstickers bv ...

11 opmerkingen:

 1. Die kerstkaartjes zijn gewoon super!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. haha, de beloningsstickers! wat bijdehand zeg! schitterend... en zo tof dat ze alweer hun kaartjes zelf maakten...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. super tof, die zelfgeknutselde kaartjes blijven toch het mooist!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke kaartjes en een prachtig tasje! Jullie hebben er weer werk van gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke kaartjes, gewoon echt helemaal zelfgemaakt, dan zijn ze het mooist!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat vind ik ook, zelfgemaakte kaarten zijn echt het leukst. Ze zien er geweldig uit. Ik wens je digitaal heerlijke kerstdage en alle goeds in 2013! @

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De jongens hebben mooie Kaartjes gemaakt en de mama een prachtig tasje(mooi stof).

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Tof die zelfgemaakte kaartjes, de school drukt kaartjes van kindertekeningen om wat geld in het laadje te brengen, ik vind die ook altijd zo echt!
  Mooi zakje, en het leuke aan die zakjes is inderdaad dat je er veel kanten mee op kan (ik heb er twee gemaakt voor de heren die mijn heupjes al maanden aan het opdaten zijn met een boekenbon en snoepjes :)). De juf gaat content zijn!

  BeantwoordenVerwijderen