14 november 2016

#bloggersforlife - editie 2016

Herinnert u zich nog vorig jaar ?   Hoe blogland werd overspoeld met zoveel warmte en liefde ?  Een veertigtal bloggers verzamelden zich, naaiden helemaal speciaal voor u een prachtig handgemaakt stuk en boden dit ter veiling aan ten voordele van Music for Life.  Twee sterke madammen zetten hun schouders onder dit prachtproject en haalden op het einde van de rit heel wat centjes binnen.

Het goede nieuws is dat een veertigtal bloggers ook dit jaar de Bloggers for Life actie willen steunen !  De afgelopen weken kon u al uitgebreid meenaaien voor de dienst kinderoncologie van het UZ Gent.
 
Maar vanaf vandaag worden de volgende vier weken alle handgemaakte stukken aan u voorgesteld.  Per week kan u telkens van maandag tot en met vrijdag lotjes ter waarde van 2 euro kopen.  U koopt zoveel lotjes als u zelf wil !  Per lotje dat u koopt, maakt u kans om hét handgemaakte stuk van uw dromen te winnen. Simpel toch ...

Op het einde van deze rit gaan alle centjes naar het goede doel vzw Altijd Vrouw.  Deze vzw steunt en biedt hulp aan vrouwen met kanker.  Velen onder ons kregen al van dichtbij of minder dichtbij hiermee te maken, en dat is ten huize JoChapeau niet anders ...
Omdat er via de verschillende media enthousiast werd gereageerd op 'mijn Mister Perfect', besloot ik om voor jullie een Mister Perfect sweater te naaien, volledig volgens uw wensen.

Dit wil zeggen, zowel voor kleine deugnieten als voor coole jongens én stoere meiden.  U kiest zelf voor wie ik dergelijke sweater naai, gaande van maat 92 tot maat 176.
En natuurlijk kiest u ook zelf welke quote u erop wil !

Laat ik er ook nog even bij verklappen dat de binnenzijde van deze sweaterstof er niet alleen uitziet als een schapenvelletje maar ook nog eens zo zacht aanvoelt.


De winnaar wordt bekend gemaakt op 18 december.  Ik doe mijn uiterste best om u nog voor de start van het nieuwe jaar deze nieuwe sweater op maat te bezorgen.

Wist u al dat de sweater hier nog maar amper de binnenkant van zijn kleerkast zag ?

Natuurlijk valt er nog véél meer moois te winnen!  Hieronder vind je alvast een overzicht van alle handgemaakte stukken voor deze week.  Rest mij alleen nog maar te zeggen : "Laat u maar eens goed gaan de komende weken !"

De kleine lettertjes kun je helemaal onderaan dit bericht nog eens nalezen, maar je maakt kans om te winnen als je vóór vrijdag middernacht virtuele lotjes koopt voor €2/stuk
Hiervoor moet je onderstaand formulier invullen en overschrijven op het rekeningnummer van de actie BE69 3770 2596 1378 met vermelding nummer 7 - je naam & voornaam - aantal lotjes.

 (nummer 7 is het nummer van dit specifieke veilingstuk) 

 

-+

Nog even de kleine lettertjes op een rijtje :
- Elke veiling duurt van maandag tot vrijdag, je kan dus vanaf maandag tot en met vrijdag overschrijvingen doen op rekeningnummer BE69 3770 2596 1378, voor zoveel lotjes als je zelf wenst. Er wordt geen uitzondering gemaakt.
- Per stuk waarvoor je lotjes koopt, graag 1 overschrijving. Dit om verwarring te vermijden. Wens je voor stuk 1 graag 3 lotjes en voor stuk 5 graag 2 lotjes? Perfect mogelijk, maar bezorg ons de centen in twee overschrijvingen - eentje van 6 euro voor stuk 1 en een van €4 voor stuk 5.
- Er wordt geen cash geld aangenomen. Wij hebben geen kassa, en de deelnemende blogsters wonen verspreid over het land. Wil je een lotje, registreer je dan via het formulier, en schrijf daarna over op de rekening.
- Per overschrijving vragen we met aandrang de volledige en juiste vermelding in de mededeling te gebruiken : nummer veilingstuk - naam - voornaam - aantal lotjes.
• Op elke blog waar je een stuk koopt, vul je het formulier in, zodat we over je gegevens beschikken in geval van winst. We vergelijken deze lijst met de overschrijvingen. Enkel een overschrijving vergezeld van een registratie via het formulier is een geldige deelname. 
• De centen schrijf je over op rekeningnummer BE69 3770 2596 1378 en enkel op dit nummer.
• Alle centen gaan integraal naar het goede doel, er worden geen kosten vanaf gehouden, ook niet voor de verzending van de stukken. Wij doen dit vrijwillig om de doelen te steunen. Hou daarom in het achterhoofd: we veilen handgemaakte stukken van hobbynaaisters. Hou er rekening mee dat misschien niet alles 100% perfect is afgewerkt. (Dat is een winkelstuk meestal ook niet.) Er loopt al eens een naadje scheef of er hangt al eens een draadje los: niemand is perfect. We gaan voor een perfecte imperfectie overgoten met veel menselijkheid!
• Verzending naar het buitenland is duur vanuit België. Wens je vanuit het buitenland lotjes te kopen voor een stuk? Dat kan, maar als je wint, vragen wij de verzendkosten zelf te dragen.
• De trekking gaat door op 18 december. De winnaars worden via de blogs en op de facebookpagina bekend gemaakt.
11 opmerkingen: